Umbrella Coach & Buses oslavila dvojité narozeniny

Letos v červnu tomu bylo přesně 15 let, kdy se na trhu dopravních agentur objevila značka Umbrella Coach & Buses, zaměřená na pronájem nadstandardních autobusů. Ve stejnou dobu jsme oslavili i pětileté výročí úspěšné spolupráce s německou společností FlixBus, pro kterou Umbrella zajišťuje pravidelnou linkovou dopravu po celé Evropě. Dost důvodů k tomu, abychom pro naše zaměstnance a partnery uspořádali pořádný večírek!

Pavel Steiner a Jan Čenský   |   4. 7. 2019

V sobotu 8. června 2019 se v Empire Hall pražského Slovanského domu sešlo více než 300 hostů, kteří měli společné jedno – jejich byznysem je autobusová doprava. Byla mezi nimi stovka zaměstnanců společnost Umbrella Coach & Buses, hosté z německého FlixBusu, zástupci výrobců autobusů i autobusoví přepravci, a také prominentní hosté.

alt_text_here

Party se konala v Empire Hall pražského Slovanského domu

Čekal na ně několikahodinový program, který uvedl moderátor večera Jan Čenský. Po něm si vzal slovo zakladatel firmy Umbrella Coach & Buses Pavel Steiner, který hosty přivítal a poděkoval jim za letitou spolupráci. Poté už si hosté užívali kulturní program, který zahájilo vystoupení vokálního seskupení 4TET. V průběhu večera vystoupil i Josef Laufer, Vašo Patejdl, Prague Queen European Tribute Band a Stanislav Hložek, svoji fascinující show předvedl i světlomalíř Alex Dowis. Hostům, kteří i díky skvělému rautu od Zátiší catering vydrželi do půlnoci, zahrál také legendární DJ Miloš Skalka.

alt_text_here

Pavel Steiner, který před 5 lety propojil Umbrella Coach & Buses s FlixBusem

„Děkuji všem, kteří s námi tato dvě důležitá výročí oslavili, a speciálně těm nejvytrvalejším hostům, kteří dokázali tančit až do rána! Těším se, že s námi v budoucnu oslaví ještě spoustu dalších zásadních milníků," říká zakladatel společnosti Umbrella Coach & Buses Pavel Steiner.

Vokální seskupení 4TET

Foto: Greta Blumajerová, Pavel Dvořák

Přečíst více článků

Doprava na Ústecku: Všechny důležité informace na jednom místě!

Jízdní řády pro regionální autobusové linky v oblasti Přeloučsko

Doprava na Přeloučsku. Jaké informace se vám budou hodit?